Porfestés

Büszkék vagyunk rá

A Produktum Generál Kft. 2022 év elején adta át új, modern, minden igényt és szakmai szabványt kielégítő bérfestő üzemegységét.

Hívjon minket!

Kérdése van?

Nagyméretű anyagok? nem probléma!

Értéket növelünk

A Produktum Generál Kft. 2022 év elején  adta át új, modern, minden igényt és  szakmai szabványt kielégítő bérfestő  üzemegységét.

Ipari méretekben minden felületre igény  szerinti bevonatot készítünk.

Értéknövelő tevékenységünkkel  meghosszabbítjuk a szerkezetek élettartamát, csökkentjük az életciklus  költséget és az energiafelhasználást.

Nagyméretű festékszóró kamra, nagy méretű 3 t teherbírású konvejorpályás  anyagmozgatás, nagy méretű 8,5 x 2,2 x 1,4  m porbeégető kemence.

A főút mentén közúton szállítható túlméretes darabok fogadására is alkalmas a telephely!
N

Csökkentjük az életciklus költséget

N

Meghosszabítjuk a szerkezet élettartamát

N

Csökkentjük az energiafelhasználást

Üzletpolitikánk

Megbízható minőséget kínálunk

Üzletpolitikánk szerint vállalkozásunk a megbízható minőség és a rugalmas munkavállalás szellemében végzi munkáját.

Ebben segít saját fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszerünk és a Marton Szakértő Iroda Kft által tanúsított és minősített ISO 9001:2015  minőségirányítási- és ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszerünk szerint kialakított munkakörnyezetünk.

A társaság vezetőségének célja a hosszú távú fejlődés illetve a piaci pozíciók növelése. Ezt elsősorban a megbízható dolgozói állományra, minőségi termékek és szolgáltatások nyújtására kívánjuk alapozni.

A porfestésről

A porfestés eljárás lényege, hogy egy kötőanyagát tekintve, az oldószerestől eltérő  összetételű, por alapú, festéket, hordanak fel az adott felületre elektrosztatikus  szórópisztoly segítségével.

A felületen megtapadt műanyag porfesték, kemencében 170 – 210 Celsius-fokon térhálósodik.

Az így kapott felület, a bevonati anyagtól függően, rendkívül tartós, rugalmas és  hőálló.

A technológia nem igényel oldószer  felhasználást, a zárt rendszernek  köszönhetően nincs káros-anyag kibocsájtás,  nincs száradási idő.

Beégetést követően a felület a visszahűlés  után azonnal használatba vehető,  csomagolható.

Mint a legtöbb bevonattechnikai eljárás  esetében, így a porfestésnél is meghatározó  jelentőségű a felület előkészítés.

Friss képek új üzemünkről

Melyekre joggal vagyunk büszkék