Építőipar

Generál kivitelezés

Iskolák, óvodák, bölcsődék, sportlétesítmények, csarnokok, családi házak kivitelezését, valamint már meglévő épületek felújítását is végezzük.

Hívjon minket!

Kérdése van?

Teljes körű kivitelezés

Starttól a finishig

A magyar építőiparban a generálkivitelezés fogalma sokak számára  még viszonylag  újként hat, holott generálkivitelezők  korábban is léteztek, csak főkivitelezőként  ismertük őket.

A főkivitelezőnek a  munkakör tekintetében gyakorlatilag  ugyanaz volt a feladata, mint a mai  generálkivitelezőknek, avagy a  megrendelővel kötött teljes körű szerződés  részeként meghatalmazást kaphat az  építtető részéről – annak saját elképzeléseire  alapozva – az építkezés  folyamatának A-tól Z-ig tartó kivitelezésére.

Ez sok esetben már a tervezést és  az engedélyeztetést is magába  foglalhatja, vagyis a  generálkivitelező a különféle  alvállalkozók összehangolásával  egy új épületet hoz létre, avagy  „generál” valamit.

Innen  eredeztethető a generálkivitelező,  illetve a generálkivitelezés  elnevezés, ami a fentiekben  meghatározott módon az igények  felméréstől indul, majd az  engedélyek, a tervrajzok  elkészíttetésén, valamint az épület  tényleges felépítésén, illetve  minőségellenőrzésén át a kulcs  átadásáig tart.

A generálkivitelező feladatai

Hogy Ön nyugodtan aludjon

Egy generálkivitelező feladata rendkívül összetett, hiszen minden stresszt,  idegeskedést, telefonálgatást és egyeztetést  levesz a megrendelő válláról.

Ezeket a  munkafolyamatokat ugyanis valakinek el  kell végeznie ahhoz, hogy felépülhessen  álmaink otthona, ergo azért, mert kiadtuk  egy generálkivitelezőnek a tervezést és a  házépítést, az még nem jelenti azt, hogy nem  kell tervrajzot készíteni, vagy az  építőanyag, esetleg egy alvállalkozó miatt  aggódni.

Csakhogy nem mi idegeskedünk,  lévén ettől a sok stressztől kímél meg minket  egy generálkivitelező úgy, hogy  közben mindvégig rálátásunk van a  munkafolyamatokra, az utolsó mozzanatig  beleszólhatunk a tervdokumentációba,  hovatovább mindvégig felügyelhetjük majd  az építkezési munkálatokat is.

Generálkivitelezőt keres?

Kapcsolódó munkaterületek

Teljes körű szolgáltatás

Bár vállalkozása válogatja, de a generálkivitelezés témakörébe általában  minden munkaterület beletartozik, ami egy  ingatlan teljes körű felépítéséhez és  környezetének kialakításához szükséges,  hiszen a kivitelező olyan alvállalkozókkal  egyezteti a munkákat, akik képesek átültetni  az igényeket a gyakorlatba.

Generálkivitelezőként kiterjedt építőipari  kapcsolatrendszerrel rendelkezünk,  folyamatos továbbképzésekkel gondoskodunk arról, hogy a legújabb építőipari  megoldásokkal segíthessük ügyfeleinket.

Nagy általánosságban a generálkivitelezés magába foglalja az alábbi műveleteket:

N

Kőműves munkák

N

Burkolói feladatok

N

Gipszkartonozás

N

Hőszigetelés

N

Festés és mázolás

N

Kőműves munkák

N

Burkolói feladatok

N

Gipszkartonozás

N

Hőszigetelés

N

Festés és mázolás

N

Épületgépészet

N

Villany-, víz- és gázszerelés

N

Ácsmunka

N

Tetőfedés

Ezen felül igény esetén asztalos munkálatok, hovatovább tereprendezés és kertépítés is tartozhat a generálkivitelező munkakörébe!

Legutóbbi munkáink

Melyekre joggal vagyunk büszkék